Tümdef
Haberler

MASSİAD İstanbul Defterdarı Bekir Bayrakdar'ı Ziyaret Etti

MASSİAD İstanbul Defterdarı Bekir Bayrakdar'ı Ziyaret Etti

18 Mart 2013 tarihinde Massiad Yönetim Kurulu İstanbul Defterdarı Sayın Bekir Bayrakdar beyi ziyaret etmiştir.

Görüşmeler, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Kazım Eryaşar beyin, Sektör Sivil Toplum Kuruluşlarının önemini ve bu kapsamda MASSİAD'in faaliyetleri hakkında bilgilendirmesi ile başlamıştır. Sayın Eryaşar son yıllarda sağlıkta önemli değişimlerin ve gelişmelerin yaşandığını, bu değişimler olurken kamu ve sektör işbirliğinin sektöre olumlu etkilerini dile getirmiş ve sorunların çözümü için sektör (dernek) olarak her zaman hazır olduğumuzu bir ifade etmiştir.

Sayın Eryaşar; dernek üye firmalarımızın sorunu olan, Saymalıklar tarafından kurum alacaklısı şirketlere ödemeler yapılırken bu ödemeler hangi kurum, hangi iş, hangi fatura ile ilgili olduğu belirtilmeden, firma alacağı, fatura ödeme vb. açıklamalar ile kişi veya şirket hesaplarına yapıldığını, yapılan ödeme bilgilerinin eksik olduğunu, benzer unvana sahip şirketler ile ilgili ödemelerde dönem dönem şirketler karıştırılarak yanlış şirketlere ödemeler yapıldığını, bu yanlışlık nedeniyle şirketlerin alacaklarını zamanında tahsil edemediği konusunu dile getirmiş olup konu ile ilgili yazımız kuruma ve Sayın Bayrakdar'a iletilmiştir.

İstanbul Defterdarı Sayın Bayrakdar, ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti dile getirmiş, sektörün havaleler konusunda yaşadığı sorunun giderilmesi için kurum olarak gerekli iyileştirme çalışmalarını yapacaklarını söylemiştir.

Yönetim Kurulumuzu kabul eden, sektörel sorunlarımızı büyük bir dikkatte dinleyip çözümü noktasında kurum olarak gerekli desteği her zaman yapacaklarını dile getiren Sayın Bekir Bayrakdar'a teşekkürlerimizi sunar, başarılarının devamını dileriz.

Saygılarımızla

Massiad Yönetim Kurulu

MASSİAD KATILIMCILAR

Kazım ERYAŞAR (Başkan)

Mehmet Ali ÖZKAN (Başkan Yardımcısı)

Şahin Engin Taşpınar (Genel Sayman)

Dilaver Altun (Yönetim Kurulu Üyesi)

Filiz Gündüz (Genel Sekreter Yardımcısı)

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ