Tümdef
Haberler

MASSİAD İstanbul Halk Sağlığı Müdürü Doç.Dr. Mustafa Taşdemir'i Ziyaret Etti

MASSİAD İstanbul Halk Sağlığı Müdürü Doç.Dr. Mustafa Taşdemir'i Ziyaret Etti

25 Şubat 2013 tarihinde Massiad Yönetim Kurulu İstanbul Halk Sağlığı Müdürü Sayın Doç.Dr. Mustafa Taşdemir beyi ziyaret etmiştir.

Görüşmeler, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Kazım Eryaşar beyin, Sektör Sivil Toplum Kuruluşlarının önemini ve bu kapsamda MASSİAD'in faaliyetleri hakkında bilgilendirmesi ile başlamıştır. Sayın Eryaşar son yıllarda sağlıkta önemli değişimlerin ve gelişmelerin yaşandığını, bu değişimler olurken kamu ve sektör işbirliğinin sektöre olumlu etkilerini dile getirmiş ve sorunların çözümü için sektör (dernek) olarak her zaman hazır olduğumuzu bir ifade etmiştir.

İstanbul Halk Sağlığı Müdürü Sayın Doç.Dr. Mustafa Taşdemir, ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti dile getirmiş, Sivil Toplum Kuruluşlarının kamu ile ilişkilerinin önemine inandığını, bu bağlamda görüşmelerin her noktada devam etmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade etmiştir. Sayın Taşdemir önümüzdeki günlerde Tıbbi Cihaz Şurası yapılmasının düşünüldüğünü ve çalışmalara başlandığını, bu konuda yapılacak çalışmalarda Massiad ile iletişime geçilip beraber çalışma yapılabileceğini söylemiştir.

Dernek Başkanımız Sayın Eryaşar bey, yapılması düşünülen Tıbbi Cihaz Şurasının sektör için önemli bir çalışma olacağını, bu çalışmada Massiad olarak yer almaktan memnuniyet duyacağımızı ve dernek olarak her türlü desteği vereceğimizi dile getirmiştir.

Sektör kurum işbirliğinin öneminin vurgulandığı bu ziyarette sektörle ilgili her konuda ortak çalışma içinde olunmasının önemi bir kez daha taraflarca dile getirilmiş olup, Yönetim Kurulumuzu kabul eden Sayın Doç .Dr. Mustafa Taşdemir'e teşekkürlerimizi sunar, başarılarının devamını dileriz.

Saygılarımızla

Massiad Yönetim Kurulu

MASSİAD KATILIMCILAR

Kazım ERYAŞAR (Başkan)

Mehmet Ali ÖZKAN (Başkan Yardımcısı)

Dilaver Altun (Yönetim Kurulu Üyesi)

Filiz Gündüz (Genel Sekreter Yardımcısı)
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ