Tümdef
Haberler

Massiad TÜMDEF’i Evinde Misafir Etti

Massiad TÜMDEF’i Evinde Misafir Etti

12 Ocak 2011 tarihinde Barcelo Eresin Topkapı’da TÜMDEF ile Genişletilmiş Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Sabah 11.00’de başlayan toplantı 2 oturum şeklinde düzenlendi. Birinci oturumda Tumdef Yönetim Kurulu 5.Dönem 7.Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Massiad Delegeleri, Tümdef Yönetim Kurulunun ve Tümdef’e Bağlı Dernek Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşen ikinci oturumda açılış konuşmasını yapan Tümdef Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kemal YAZ ’Federasyonun çalışmalarını sektörel tıkanmaları nasıl önleyeceklerini konusunda bilgi verdi. Ev sahibi olarak söz alan Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Kazım ERYAŞAR ‘Marmara Bölgesinde yaşanan sorunlara ilişkin görüş ve önerilerini dile getirdi. Önümüzdeki dönem yapılacak çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Sn. Eryaşar, EKAP, Kamu Hastane Birlikleri ve Merkezi alımlarla ilgili olarak üyelerimizin ve kamuoyunun bilgilendirilmesi gereği üzerinde durdu.

Sektörel çalışmalar, ileriye dönük hedeflerinin değerlendirilmesi ve sektörün yeniden yapılanma süreçlerine ilişkin çözüm önerilerinin görüşüldüğü ortamda özellikle Şubat ayında yapılacak olan 3.Ulusal Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçileri Kongresi çalışmaları ele alındı

Massiad’nin ev sahipliği ve sponsorluğunu üstlendiği toplantıya, katılan delegelerimize ve Tümdef Yönetim Kurulana teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Şerafettin ATİK

Genel SekreterToplantı resimleri tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ