Tümdef
Haberler

MASSİAD Üyeleri ile İTO Cemile Sultan Korusunda Kahvaltıda buluştu.

MASSİAD Üyeleri ile İTO Cemile Sultan Korusunda Kahvaltıda buluştu.

İTO Cemile Sultan Korusu Koru Terasta bir araya gelen MASSİAD üyeleri İstanbul Boğaz manzarası eşliğinde sıcak ve samimi bir ortamda güzel bir Pazar kahvaltısı yaptı.

Dernek Başkanımız Sn. Kazım Eryaşar bey, kısaca sektör sorunlarının çözümü noktasında kurumlar ile yapılan görüşmelerden , özellikle Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ile ilgili yapılan toplantılardan ve bundan sonra her ay yapılmasına karar verilen rutin toplantılardan bahsetmiştir. Ayrıca sektörümüz için önem arz eden ''Sağlık Teknolojileri ve Yaşam Bilimleri İstanbul Kümelenmesi'' çalışması hakkında da kısa bilgi vermiştir. Konuşmasının sonunda İTO Sosyal Tesislerine üyelik şartları ile ilgili bilgi vermesi için mikrofonu İTO Sosyal Tesisler Yönetiminde bulunan Sn.V.Cengiz Balçık beye bırakmış ve Sn. Balçık üyelik hakkında bilgilendirmede bulunmuş, özel indirimli fiyatlar ile üyelik kabulünün Mart 2014 tarihine kadar uzatıldığını bildirmiştir.

İstanbul Boğazının güzelliği eşliğinde gerçekleşen kahvaltımız katılımcıların sıcak sohbetleri eşliğinde devam etmiştir.

Güzel bir pazar gününde bizlerle birlikte olan tüm üyelerimiz bir kez daha dernek olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu göstermiştir.

Üyelerimizin desteğiyle her zaman sektör olarak ileri gideceğimiz inancı ile bir kez daha ''Birlikten Kuvvet Doğar'' sloganını dile getirir, bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm üye ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Massiad Yönetim Kurulu Kahvaltı Fotoğrafları İçin Tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ