Tümdef
Haberler

MASSİAD Yeni Başkanı F.A.Tolga SÖZEN ile Türkiye Genelinde Yola Devam Kararı Aldı

MASSİAD Yeni Başkanı  F.A.Tolga SÖZEN  ile Türkiye Genelinde Yola Devam Kararı Aldı

Massiad 15.Olağan Genel Kurulu 15.02.2014 de Balmumcu Point Otelde yapıldı. Yönetim Kurulu adına Dernek Genel Sekreteri Sn.F.A.Tolga Sözen genel kurula katılan üyelere hoş geldiniz diyerek toplantının açılışını yaptı. Divan Heyetinin Başkanlığına Sn.Kürşat Özgün, katip üyeliklere Sn.Uğur Mumay ve Sn.Turgay Özen seçildikten sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak gündeme geçildi.

Dernek tüzüğünün 5253 sayılı Dernekler Kanununa ve derneğimizin ihtiyaçlarına göre uyarlanması görüşmelerine geçildi. Hazırlanan tüzük değişiklikleri madde madde okundu ve oylandı oybirliği ile kabul edildi. Tüzükte yapılan en önemli değişiklik Derneğin Türkiye Geneline açılması olmuştur.

Massiad Genel Sekreteri Sn.F.A.Tolga Sözen 15. dönem Yönetim Kurulu faaliyet raporunu , Genel Sn.Sayman Şahin Engin Taşpınar 15.dönem kesin hesap raporu-bilançoyu, Denetim Kurulu Başkanı Sn.İ.Cem Türker Denetim Raporunu okudu, müzakere edildi ve yönetim oybirliğiyle ibra edildi.

Dernek Başkanı Sn.Kazım Eryaşar 15. dönemine ilişkin yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.İyi dilek ve temennilerde bulundu.

Daha sonra Yönetim Kurulu seçim maddesine geçildi. Tüzüğün 22–5 maddesine uygun olarak yapılan seçim sonucunda aşağıdaki üyelerden oluşan liste seçilmiştir.

Yönetim Kurulu

F.A. Tolga SÖZEN(Başkan)

Ayhan ÖZTÜRK (Başkan Yardımcısı) (Teknik Konular)

Barış FIRAT (Başkan Yardımcısı) (İdari Konular)

A.Esmeray GÜRBÜZ (Genel Sekreter)

Ş. Engin TAŞPINAR(Genel Sayman)

Dilaver ALTUN (Yönetim kurulu Üyesi)

Celal Sadrettin DAİ (Yönetim Kurulu Üyesi)

Seçilen yönetim adına söz alan Sn.F.A.Tolga Sözen, yeni döneme ilişkin çalışma raporu ve tahmini bütçeyi genel kurula sunduktan sonra çalışmalarından dolayı Sn.Kazım Eryaşar ve Sn.Mehmet Ali Özkan beye teşekkür plaketi verilmiştir.

Dilek ve Görüşler bölümünde söz alan Sn. Mehmet Ali Özkan yeni üye kazanımları için neler yapılması gerektiği konusunda görüşlerini, Sn.V.Cengiz Balçık İTO’daki Massiad lehine yapılan çalışmalar ve Massiad’ın sektördeki önemini, Sn.Dündar Tüfekçioğlu AB direktifleri ,Ülkemizdeki direktifleri karşılaştırdı. Söz alan konuşmacılar Yeni Yönetime başarılar diledi.

Daha sonra TÜMDEF Başkanı Sn.Kemal Yaz söz istedi.Toplu alımlar ve geri ödemeler konusunda yapılanları dile getirdi.Üniversite alacaklarıyla ilgili STK’ların baskı yapması gerektiğini ifade etti.Sektörle ilgili STK sayısının az olduğunu vurgulayarak Sektörel değerlendirmelerde bulundu.

Büyük bir olgunlukla ve samimi bir ortamda tamamlanan Genel Kurulun hem sektörümüze hem de derneğimize hayırlı olmasını temenni eder, emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız.

Saygılarımızla

Massiad Yönetimi

Şubat;2014Genel Kurulu Resimleri İçin Tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ