Tümdef
Haberler

Massiad Yönetim Kurulu, İstanbul İl Sağlık Müdürünü Ziyaret Etti.

Massiad Yönetim Kurulu, İstanbul İl Sağlık Müdürünü Ziyaret Etti.

Yönetim Kurulumuz, 06.04 2011 Çarşamba günü İl Sağlık Müdürü Sn. Ali İhsan Dokucu’ya nezaket ve tanışma ziyaretinde bulundu. Olumlu ve samimi bir ortamda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda Sn. Dokucu Sağlık Müdürlüğünün faaliyetleri, İstanbul genelinde planlanan Sağlık Hizmetleri ve yeni kurulacak olan hastanelerle ilgili bilgi verdi. Ayrıca Aile Hekimliği uygulaması hakkında yapılan çalışmalar ve gelinen başarılı noktayı da vurguladı. Yönetim Kurulu Başkanımız Eryaşar, Massiad’in kuruluşundan günümüze kadar tarihçesi, misyonu, vizyonu ve bulunduğu faaliyetlerle ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çatı örgütümüz TÜMDEF ile ilgili bilgiler verdi. Daha sonra Yönetim Kurulu Üyelerimiz kendilerini takdim ettiler.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ve ona bağlı Kurumlar ile sektörümüzü yakından ilgilendiren bazı konularda nasıl işbirliği içinde bulunulacağının ve Sektör temsilcileri olarak İTO ve İSO kuruluşların, platformunda nasıl bir araya gelinip sorunların tartışılıp çözüme kavuşturulması konusunda görüş birliğine varıldı.

Yönetim Kurulumuzu kabul edip, bu görüşmenin gerçekleşmesindeki anlayış ve gösterdikleri konukseverlik için Sayın Sağlık Müdürümüze ve tüm ilgililere saygı ve şükranlarımızı sunarız.

Saygılarımızla

Kazım ERYAŞAR

Yönetim Kurulu Başkanı

Toplantı görüntüleri için tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ