Tümdef
Haberler

Massiad Yönetimi 21.Ekspomed/Labtek Fuarlarını Tam Kadro Katıldı

Massiad Yönetimi 21.Ekspomed/Labtek Fuarlarını Tam Kadro Katıldı

Avrasya’nın En Kapsamlı Medikal Fuarı Ekspomed/Labtek Fuarları 03-06 Nisan 2014 tarihlerinde yapıldı.

Fuar, T.C Sağlık Bakanı Prof. Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun yanı sıra K.K.T.C Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Gülle, İtalya Cumhuriyeti Büyükelçisi Sn. Gianpaolo Scarante , Irak-Kürdistan Bölgesel Hükümeti Sağlık Bakan Vekili Dr. Saman Hussein Muhammed ve sektör derneklerinin yöneticilerinin katılımıyla açıldı.

T.C. Sağlık Bakanı Sayın Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU açılış konuşmasında Tıbbi Cihaz Sektörünün önemine değinerek, sağlık reformunda 2023 hedeflerinden bahsetti.

Fuar, 1300’ün üzerinde firma ve firma temsilciliği, 70 ülkeden 30.000’in üzerinde profesyonel katılımcı ile gerçekleşti .

Bu sene Ekspomed/Labtek' de ilk defa eğitici seminerlere yer verildi. Özellikle derneğimizin, dernek üyelerimizin ve federasyonumuzun da içinde bulunduğu İSEK ''İstanbul Sağlık Endüstrisi Kümelenmesi'' tarafından Kümelenme ve sektörümüzü ilgilendiren konularda seminere düzenlenmiştir.

Fuarın birinci günü akşam düzenlenen organizasyonda sektörümüze uzun yıllar verdikleri emek ve destek için Tıbbi Cihaz Sektöründe 30 çalışma yılını tamamlamış 65 meslektaşımıza plaket verilmiş olup derneğimiz üyelerinden 15 kişiye de plaketleri sunulmuştur.

Bu sene Massiad üyelerinin 60’a yakının standa açarak katıldığı fuarda; üyelerimiz hem ürünlerini sergileme, hem de , kamu kurum yetkilileri, sağlık personeli, alt bayiler, aynı konuda çalışan diğer firmalar ve yurt dışı ziyaretçileri ile yeni ilişkiler kurma veya mevcut ilişkilerini daha da güçlendirme fırsatı bulmuştur.

Massiad Yönetimi olarak tam kadro katıldığımız fuarda Sağlık Bakanlığı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Sosyal Sigortalar Kurumu yetkilileri ile toplantılar düzenlenmiştir.

Fuara ilgi gösteren tüm üyelerimize ve meslektaşlarımıza katılımlarından ve desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunarız.

Saygılarımızla.

F.A.Tolga SÖZEN

Yönetim Kurulu BaşkanıFuar Resimleri İçin TıklayınızÜye Firma Stand Resimleri İçin Tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ