Tümdef
Haberler

Massiad YTÜ Hisarüstü Tesislerinde Kahvaltılı Sertifika Organizasyonunda Üyeleriyle Biraraya Geldi

Massiad YTÜ Hisarüstü Tesislerinde Kahvaltılı Sertifika Organizasyonunda Üyeleriyle Biraraya Geldi

Massiad Yönetim Kurulu'nun 2011–2012 çalışma programı içinde yer alan, Üyelerimize ve Üye firmalarımızın çalışanlarına özel olarak kurumsal ve kişisel kabiliyetleri geliştirmek amacı ile düzenlediğimiz eğitim (Şubat-Mayıs) faaliyetlerimizin sonunda 26 Mayıs 2012 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Hisar Tesislerinde kahvaltılı sertifika töreni yapıldı.

T.C.Kavram Meslek Yüksekokulu ve çok sayıda özel davetlinin katıldığı bu anlamlı organizasyonla üyelerimizle bir araya gelme fırsatı yakaladık.

Sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Kazım Eryaşar sektörün gelişmekte olduğunu, gelişmenin temelini de birliktelikle sağlandığını, Massiad olarak her zaman sektördeki son mevzuat ve bilgileri büyük bir hassasiyetle takip ettiklerini, üyelerimizin bilgilendirildiğini ve üyelerimizden gelen görüş ve önerilerin sorunları çözme noktasında önemli olduğunu vurguladı.

Sayın Eryaşar konuşmasının devamında eğitimin çok önemli olduğunu ve eğitimleri düzenlerken üye firmaların ihtiyaçlarını göz önüne alarak program hazırladıklarını ve eğitimlere katılan tüm üyelerimize ve meslektaşlarımıza teşekkürlerini sunarak konuşmasını sonlandırdı.

T.C.Kavram Meslek Yüksekokulu adına söz alan Okul Müdür Sn. Ergin Gümüş ’Üniversitelerin bu tip aktivitelerde olmaları şart, özellikle sektöre öncelikli olarak eğitimli eleman sağlayan meslek yüksekokul larının öneminin farkına varılmasının özellikle takdirle üzerinde durulması gereken bir husus olduğunu, T.C. Kavram Meslek Yüksekokulu olarak önümüzdeki yıllarda bu tür iş birlikteliklerinin içinde olacağımızı tüm kamuoyuna burdan duyurmak ve müjdelemek istiyorum’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Sertifikalı kahvaltılı törenimize katılan tüm misafirlerimize bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla

F.A.Tolga SÖZEN

Genel Sekreter

Alınan eğitimlerin sertifika örnekleri için tıklayınız

Organizasyon resimleri için tıklayınızOrganizasyon videosu için tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ