Tümdef
Haberler

Mesleğimizin duayenleri ödüllendirildi..

Mesleğimizin duayenleri ödüllendirildi..
Ege Tibbi Malzemeciler Dernegi tarafından ,sektörümüzün duayenleri için Ege Bölgesi Sanayi Odası Lokalinde bir ödül gecesi düzenlendi. Gecede mesleklerinde 30 yilini dolduran medikal sektörü temsilcilerine plaket verildi.

Çok sayida davetlinin katildigi gecede konusan Ege Tibbi Malzemeciler Dernegi Baskani Recai Arslan, "Bu sektörde öncelikli olan vefa duygusudur. Bu ödül törenini her iki yilda bir yapacagiz. Katilimda bulunan tüm arkadaslarimiza tesekkür ederiz" dedi.

Tüm Tibbi Cihaz Üretici ve Tedarikçi Dernekleri Federasyonu (TÜMDEF) Baskani Mehmet Ali Özkan ise sektörün duayenleri ile birarada olmaktan mutluluk duydugunu belirterek, "Bildiginiz gibi sektörün birlik ve beraberligi adina önemli adimlar atildi.Dernekler ve federasyon kuruldu. Bu sektörün yillardan beri devam eden sorunlari var. Çözümü noktasinda azinlik da olsak çalisiyoruz" diye konustu.

Ödül gecesinde Izmir, Istanbul, Ankara, Adana ve Gaziantep'de çalisan meslek yasamlarinda 30 yılı aşan Ahmet Faruk Gülenç, Üzeyir Can Ilbay, Oktay Yilmaz, Bülent Pulak, Havva Erkan, Mete Kalyoncu, Davut Imir, Nayim Yelden, Enver Eryasar, Dündar Tüfekçioglu, Ali Çetin, Mehmet Dal, Hayri Dursunoglu, Seylan Yaz, Ahmet Telyar, Fethi Ceylan, Ayhan Günez ve Derya Misci'ye plaket verildi.

Geceye derneğimizi temsilen katılan Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ugur MUMAY, üyelerimizden Dündar Tüfekçioğlu ve Havva Erkan'a plaketlerini takdim etti.

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ