Tümdef
Haberler

MYK Meslek Standartları hakkında..

MYK Meslek Standartları hakkında..

Değerli üyelerimiz,

Bildiğiniz üzere Federasyonumuz(TÜMDEF) ile Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) arasında imzalanan protokol uyarınca hazırlamakla yükümlü olduğumuz Meslek Standartları, Federasyonumuzun koordinatörlüğünde hazırlanmaktadır.

Protokol gereği Federasyonumuz tarafından aşağıda verilen başlıklarda hazırlanacak olan meslek standart taslakları oluşturulmuş ve ekte değerlendirmenize sunulmuştur.

· Ölçme ve Kalibrasyon Elemanı

· Fizyolojik Sinyal İzleme, Teşhis ve Kayıt Cihazları Bakım ve Onarım Elemanı

· Hidrolik ve Pnomatik Sistemleri Bakım ve Onarım Elemanı

· Medikal Gaz Sistemleri Tesisat Bakım ve Onarım Elemanı

Meslek standartları daha sonra mesleki yeterliliklere ilişkin belirleyici doküman niteliğinde olacağı için hazırlanma sürecinin titizlikle sürdürülmesi gerekmektedir. Bu nedenle; ekte bilgilerinize sunduğumuz taslakların sektörde hizmet veren firmalar tarafından incelenerek görüş ve önerilerinin alınmasının sağlanması ilerde oluşabilecek sakıncaların önlenmesi açısından büyük önem arz etmektedir. İlgili Massiad üyelerinin görüş ve önerilerini elektronik ortamda 30.10.2010 tarihine kadar derneğimize bildirmesi hususunu rica ederiz.

Saygılarımızla

MASSİAD Genel Sekreterliği

Meslek Standart Taslağı (4adet) için tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ