Tümdef
Haberler

TIPTEKNO'2010 TIP TEKNOLOJİLERİ ULUSAL KONGRESİ 14-16 Ekim 2010 Antalya'da düzenlenecektir.

TIPTEKNO'2010 TIP TEKNOLOJİLERİ ULUSAL KONGRESİ  14-16 Ekim 2010 Antalya'da düzenlenecektir.

Değerli üyelerimiz,

Biyomedikal ve Klinik Mühendisligi Derneği (www.biyoklinikder.org) tarafından, Tıp Teknolojileri alanında çalışan kullanıcı, üretici, araştırmacı,yönetici ve kamu temsilcilerini bir araya getirerek ortak çözümler üretebilmek amacıyla 14–16 Ekim 2010 tarihleri arasında TIP TEKNOLOJİLERİ ULUSAL KONGRESİ (www.tiptekno10.org) düzenlenecektir.

Massiad olarak derneğimizinde Danışma Kurulunda bulunduğu kongrede, Tıp Teknolojilerinin kullanımı, geliştirilmesi, üretimi ve yönetilmesi alanlarındaki güncel konular ve sorunlar üzerine paneller düzenlenecek, eğitim seminerleri verilecek ve bilimsel bildiriler sunulacaktır.

Kongre Düzenleme Kurulu tarafından, sektör temsilcilerinin standları ve sunumları da kongrede yer alacağı hatırlatılarak Philips, Siemens, Draeger, Varian, İncekaralar, Medibim ve Davon gibi firmaların stand katılımı ile kongre sponsoru oldukları belirtilmiştir.

İlgilenen üyelerimiz için; sponsorluk, stand ve kongre katılımı konusunda ihtiyaç duyulabilecek bilgiler ekte sunulmuştur.


Saygılarımızla

MASSİAD Genel Sekreterliği Sponsorluk dosyası için tıklayınızDavet yazısı için tıklayınızSalon planı için tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ