Tümdef
Haberler

Tümdef 'de yeni bir dönem…

Tümdef 'de yeni bir dönem…

TÜMDEF- Tüm Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçi Dernekleri Federasyonu’nun 24 Nisan 2010 tarihinde Ankara Ambassadore Otelde gerçekleşen 5.Olağan Genel KurulundaKemal YAZ genel başkanlığa seçildi.

Açılış ve saygı duruşunun ardından,Tümdef’in 23 Nisan mesajı okundu..Türkiyenin birçok ilinde faaliyet gösteren dernek delegelerinin katıldığı Genel Kurulda Tümdef yeni tüzüğü de onaylandı.

Toplantıda geçmiş yönetim adına söz alan Mehmet Ali ÖZKAN son beş yılda yapılan çalışmaları anlattı. Aynı zamanda bir veda konuşması yapan ÖZKAN, tüm üye arkadaşlarına teşekkür ederek birer plaket verdi.

Yönetimin ibrasından sonra,Genel Kurulun seçim maddesine geçildi. Yönetime aday olan tek listenin mimarı Kemal YAZ önümüzdeki 3 yıl için TÜMDEF Genel Başkanlığına seçildi.

Başta Kemal YAZ olmak üzere, Kazım ERYAŞAR,Barış FIRAT ve Cengiz V.BALÇIK , Massiad delegesi olarak yeni yönetimde yer aldı.

Kemal YAZ, Genel Kurula hitaben yaptığı ilk konuşmasında sektörde uzun yıllardır edindiği deneyimlerini ve derneklerdeki sivil toplum birikimini yansıtacağını ifade etti.Yeni dönemde Federasyonumuzun gerek bütçesinin gerekse kadrosunun güçlendirileceğini ifade eden YAZ,kurum kültürünün geliştirileceğini,üyelerle iletişimin arttırılacağını ve yüksek temsiliyet sağlanacağını kaydetti.

TÜMDEF Yönetim Kuruluna yeni çalışma döneminde başarılar diliyoruz. Tüm sektörümüze hayırlı olsun.

Genel Kurul görüntüleri için tıklayınız…..Yeni Yönetim Kurulu Listesini görmek için tıklayınız....
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ