Tümdef
Haberler

Tümdef Kemal YAZ ile Devam Kararı Aldı

Tümdef Kemal YAZ ile Devam Kararı Aldı

TÜMDEF - Tüm Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçi Dernekleri Federasyonu’nun 27 Nisan 2013 tarihinde Ankara Limak Ambassadore Boutique Hotel gerçekleşen 6.Olağan Genel Kurulu'ndan Kemal YAZ ile yola devam kararı çıktı.

Açılış ve saygı duruşunun ardından, Sayın Kemal Yaz açılış konuşması yaptı. Türkiye'nin birçok ilinde faaliyet gösteren dernek delegelerinin katıldığı Genel Kurulda Tümdef'in yeni tüzüğü de onaylandı. Yapılan tüzük değişiklik ile Başkan ve 14 üyeden oluşan federasyon Yönetim Kurulu, Başkan ve 8 üye olacak şekilde yeniden düzenlenmiş ve göreve seçilen 6.Dönem Yönetim Kurulu ekli duyurudaki gibidir.

Toplantıda Sayın Ali Hikmet Fırat son üç yılda yapılan çalışmaları anlattı. Yönetimin ibrasından sonra, Genel Kurulun seçim maddesine geçildi. Yönetime aday olan tek listenin mimarı Kemal YAZ önümüzdeki 3 yıl içinde TÜMDEF Genel Başkanlığına seçildi.

Başta Kemal YAZ olmak üzere, Kazım ERYAŞAR, F.A.Tolga SÖZEN Massiad delegesi olarak yeni yönetimde yer aldı.

Sayın Kemal YAZ, Genel Kurula hitaben yaptığı ilk konuşmasında sektörde uzun yıllardır edindiği deneyimlerini ve derneklerdeki sivil toplum birikimini yansıtacağını ifade etti .Yeni dönemde Federasyonumuzun gerek bütçesinin gerekse kadrosunun profesyonel çalışanları ile güçlendirileceğini ifade eden YAZ, kurum kültürünün geliştirileceğini, üyelerle iletişimin arttırılacağını ve kurumlar nezdinde kabul gören yüksek temsiliyetin devam edeceğini söyleyerek, tüm delegelerin katılımcı ve destekleyici çalışmalarını beklediğini bir kez daha dile getirdi.

Genel Kurulu sonunda TÜMDEF'e emeği geçen delegelere birer plaket verildi.

TÜMDEF Yönetim Kuruluna yeni çalışma döneminde başarılar diliyoruz. Tüm sektörümüze hayırlı olsun.Massiad; 2013

Genel Kurul görüntüleri için tıklayınız

Yeni Yönetim Kurulu Listesini görmek için tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ