Tümdef
Haberler

TÜMDEF’de yeni bir başlangıç….

TÜMDEF’de yeni bir başlangıç….
Derneğimizin tam kadro katıldığı Genel Kurulda özellikle tüzük değişikliği hakkında yaptığımız çalışmalar ve katkılar takdirle karşılandı. Genel Kurulda derneğimiz adına söz alan Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Uğur MUMAY, sektörel birlikteliğimizin başarısı ve devamlılığı için her kesimin mazeretleri bırakıp, başta üyeler olmak üzere, dernek icra kurulları ve federasyon yetkililerin kendi üzerine düşen sorumlulukları yapmalarını mutlak gördüğünü belirtti. Federasyonumuzun sektöre geniş projeksiyon vermek, dernekler üstü çalışmaları yapmak ve özellikle proaktif bir politika izleyerek kamu nezdindeki uygulamalarda sektörümüzün menfaatlerini korumakla sorumlu olduğunu belirten MUMAY, dernekler arası koordinasyon, derneklerle federasyonun görev sahasının belirlenmesinde acil çözüm ortaya konulmasının mevcut bütçeyi de olumlu etkileyeceğinin altını çizdi.Federasyonun profesyonel danışmanlar vasıtasıyla üyelerinin birikimlerini birleştirerek Çatı Kuruluş olarak sektörü temsil etmesi gerektiğini vurguladı.Mesleki birlikteliğin en önemli anahtarının AİDİYET duygusu olduğunu belirten MUMAY, meslektaşlarımızın STK lara karşı aidiyet duygusunu arttırmanın yegane yolunun derneklerin daha fonksiyonel hale getirilerek başarılı olmasıyla mümkün olacağını savundu.

Massiad olarak Federasyonumuzun yeni yönetim kurulunu tebrik eden MUMAY, yeni dönemdeki çalışmalarında Massiad Tümdef'inlokomotifiolarak tam destek verecektir ancak Massiadın Federasyondan beklentileri de yüksektir,dedi.

Genel kurulda söz alan Massiad delegesi Cengiz BALÇIK da Türkiye’de kurumlararası koordinasyonun sağlanarak Tıbbi Cihaz Üretiminin desteklenmesinin gerekliliğini, burada en büyük payın kamuya ait olduğunu belirtti.Küresel kriz ve değişen yerel mevzuatların sektörde seleksiyon tehlikesi yaratabileceğine dikkat çeken BALÇIK, aksi taktirde kısa bir süre sonra sektöroyuncularının değişebileceğini hatırlattı.

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ