Tümdef
Haberler

ÜTS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI İTO'DA YAPILDI

ÜTS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI İTO'DA YAPILDI

ÜTS Bilgilendirme Toplantısı’’ 30.11.2018 Cuma İstanbul Ticaret Odası ev sahipliğinde sektör firma ve hastane yetkilileri olmak üzere yaklaşık 500 kişilik bir katılım ile 3 salonda eş zamanlı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya, TİTCK Başkan Yardımcısı Recep USLU, TİTCK ve TÜBİTAK uzmanları, İstanbul İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Sezai CECELOĞLU MASSİAD yönetimi, İTO’yu temsilen Meclis Başkan Yardımcısı Veysi Cengiz BALÇIK, Komite ve Meclis üyesi Kazım ERYAŞAR, Tümdef Başkanı Kemal YAZ, Seis Başkan Yardımcısı Levent Mete ÖZGÜRBÜZ katılım sağlamıştır.

Toplantı Oturum Başkanı, İTO Meclis Başkan Yardımcısı ve Marmara Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçileri Derneği Başkan Yardımcısı Veysi Cengiz BALÇIK’ın açılış konuşması başlamış, Sn. Recep USLU, Tümdef Başkanı Kemal YAZ, Seis Başkan Yardımcısı Levent Mete ÖZGÜRBÜZ kısa birer konuşma yapmıştır.

Sabahki oturumda katılımcılara Ürün Takip Sistemi (ÜTS) hakkında ekran üzerinden uygulamalı olarak bilgi aktarıldı.

Öğleden sonraki oturum soru-cevap şeklinde devam etmiş olup, sektör firmaları ve hastane yetkilileri sorularına birebir yetkililerden cevap alma imkanı bulmuştur. Yetkililer ileride bir sorun yaşanmaması için, firmaların kayıt işlemlerini geciktirmeden duyurular doğrultusunda tamamlanmaları gerektiğini önemli vurgulamıştır.

Katılan herkese teşekkür ederiz.

Massiad Yönetim Kurulu

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ