Tümdef
Haberler

Yönetim Kurulumuz, İstanbul Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Yunus Söylet’ i Makamında Ziyaret Etti.

Yönetim Kurulumuz, İstanbul Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Yunus Söylet’ i Makamında Ziyaret Etti.

Yönetim Kurulumuz 01.06.2012 Cuma Günü İstanbul Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Yunus Söylet'i makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulumuzun tüm üyelerinin katıldığı toplantıda Başkanımız Kazım Eryaşar, MASSİAD Yönetimini Sn. Rektörümüze takdim ederek derneğimiz ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sağlıkta yaşanan son gelişmeler, SGK, BUT, geri ödeme fiyatları, Üniversite Hastanelerinde yaşanan sıkıntı ve gelişmeler konularının görüşüldüğü toplantıda, MASSİAD'ın İstanbul Üniversitesine bağlı hastane ve sağlık kurumlarında yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili hazırladığı raporu Sn. Rektörümüze sunan Yönetim Kurulumuz, yapılacak çalışmalarda Derneğimizin olumlu katkılarda bulunacağını bildirdi.

Sayın Prof. Dr. Yunus Söylet, Üniversitenin durumu ile ilgili geniş açıklamalarda bulunarak bundan sonra yapılacak teknik çalışmalarda, İstanbul Üniversitesi Hastaneleri Genel Direktörlüğü Yönetim Kurulu ile görüşerek sorunların karşılıklı olarak tespit edilmesini ve çözümü yönünde beraber çalışmalar yapmamızı önerdi. Ve bu konuda gerekli talimatı vereceğini bildirdi.

Çok olumlu bir atmosferde gerçekleşen toplantıda, Yönetim Kurulumuzu kabul eden ve sorunlarımızı büyük bir sabır ve anlayışla dinleyen Sn. Rektörümüze şükranlarımızı ve saygılarımızı sunarız.

SaygılarımızlaF.A.Tolga SözenGenel SekreterToplantı resimleri için tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ