Tümdef
Duyurular

HIP (Healthcare International Partner) Danışmanlık Hizmeti Hakkında

17 Mayıs 2021

Değerli Üyemiz,

HIP (Healthcare International Partner) firmanı yepyeni fırsat olanaklarının geniş olduğu Amerikan pazarında ve Latin Amerikan ülkelerinde FDA Belgesi ve ilgili diğer Latin American Ülkeleri’nde kayıt/belgelendirme konusunda zaman, maliyet ve sonuç odaklı etkin bir danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Firma tanıtıcı sunumu ektedir.

Bu kapsamda firma bilgilendirmesi aşağıda tarafınıza sunulmaktadır.

HIP -Healthcare International Partner,( www.hip-llc.com ) merkezi Miami/Amerika olmak üzere, Meksika Meksiko City, Kolombiya Barranquilla, Arjantin Buenos Aires ve Türkiye Istanbul’da şubelerimizde (ofisimizde asistanımız ile ), 18’e yakın profesyonel ekibiyle beraber çalışmalarını etkin bir şekilde sürdürmektedir.

Ürünlerin pazarlanması noktasında, stratejik işbirliği olanakları ile üretici firmalarımızı doğru kaynaklara ve hedeflere ulaştırılmasını sağlamaktır. Firmalarımız isterlerse marka tescillerinin yapılması konusundaki işbirliğimiz, tekli bir firmaya mahkum bırakılma endişesine karşın derinlemesine Pazar çalışmalarında kendi insiyatifinde bayi oluşturma esnekliği sağlıyoruz. Bütün bunlara ilaveten, HIP Firması’nın katılacağı fiziksel medikal fuarlarda partner firmalarımız, HIP Firması’nın organik bir parçasıymışcasına temsil edilerek, birlikte yepyeni ufuklar açacağına inandığımız işbirliğine de dahil edebilmekteyiz.

HIP (Healthcare International Partner), yıllardır bu işi yetkin bir profesyonellik olgusuyla yürütmenin yanında, Covid öncesi gerçekleştirilen Uluslararası FIME Fuarı’nın ayrılmaz Platinium Sponsoru olarak uzun suredir dahil olmaktaydı.

Fuarlarda bu konuyla ilgili kimi yüz yüze yaptığımız pek çok görüşmelerimizden anlaşılan o ki, geçmiş olumsuz tecrübelerden, bu konuda yaşanılan hayal kırıklıkları, bir takım endişeler, yarı yolda bırakılma kaygısı, eksik bilgilendirilme, yüksek maliyet gibi pek çok sebep, yerini güven temelli bir noktaya taşıyacağımız inancındayız.

HIP (Healthcare International Partner), içinde üyelerimizin de olduğu bazı firmalara hizmet vermektedir. Bu kapsamda danışmalık hizmeti almak isteyen üyelerimiz Sn. Ercan Taşlıçukur bey veya İstanbul Şubeleri ile iletişime geçebilirler.

Ercan Taşlıçukur

Business Development Director in Euroasia

US Main Office: 2750 SW 145th Avenue Suite:101 Miramar FL 33027

Phone:+1 305 351 9050; 786-360-2695

Fax: (954) 248-6119

Cel: +(1) 786 901 1862

e-mail: [email protected]

İstanbul Şube

Branch Office: Suleymaniye Mah. Ispartakule Cad. 64/B

Esenyurt / Istanbul/Turkey PC:34510

Tel:+90 212 486 1177 Fax: +90 212 486 0022

Cell / whatsapp: +905079891060

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

Ek: Firma Tanıtım Sunumu İçin Tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ