Tümdef
Haberler

Başkanımızın ‘Çerçeve İhale Yönetmeliği’ hakkında açıklaması…

Başkanımızın ‘Çerçeve İhale Yönetmeliği’ hakkında açıklaması…
Çerçeve İhaleler mevcut alım yöntemlerinin alternatifi bir yöntem değil mevcut alım yöntemlerine ilave bir yöntemdir. Asıl olanın açık ihale usulü olduğu bilinmelidir.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Uğur MUMAY, Çerçeve İhalelerle ilgili sakıncaların büyük ölçüde uygulama ve tarafların karşılıklı iyi niyetleri ile giderileceğini düşündüğünü, bu aşamada kanun ile gelen bir takım yenilikler ve sadece olası bir takım sakıncalar konusunda sektörü bilgilendirme ihtiyacı hissettiğini belirtti. Dernek olarak, 04 Mart 2009 gün ve 27159 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren ÇERÇEVE ANLAŞMA İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİ hakkında önemli bazı maddelerin açıklanması, yenilikler ve olası sakıncalara ilişkin uyarılar şeklinde bir çalışma yaparak sektörü yeni uygulamaya hazırlıklı olması konusunda bilgilendirmeyi amaçladıklarını ifade eden MUMAY, Çerçeve İhalelerin mevcut alım yöntemlerinin alternatifi bir yöntem değil mevcut alım yöntemlerine ilave bir yöntem olduğunu kaydetti.

Derneğimizin Çerçeve İhale Yönetmeliği değerlendirmesini okumak için tıklayınız....

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ